Evaluatie IGS Wonen per cluster

  • 29 april 2021

In het voorjaar organiseerden we de eerste stuurgroep van 2021 voor de zes clusters van IGS Wonen. We maakten de rapportering van het werkingsjaar 2020 samen met het verslag van deze stuurgroep over aan Wonen Vlaanderen. De grondige controle vergt natuurlijk enige tijd, maar toch hadden we eind april al drie beoordelingen binnen. Intussen zijn de 6 clusters geëvalueerd. We geven je graag een blik op de resultaten, de planning én een interessante downloadlijst.

Resultaten

De rapportering van cluster 2, Erpe-Mere, Lede en Sint-Lievens-Houtem, kreeg als eerste een positieve beoordeling. Op 29 april, kregen we het nieuws dat ook cluster 1, Denderleeuw-Haaltert-Ninove, en cluster 3, Oosterzele-Zottegem-Zwalm, goedgekeurd zijn. Even later werden ook de rapporteringen van de 3 overige clusters positief geëvalueerd.

Planning

Op vrijdag 18 juni om 9.30 uur vindt de algemene stuurgroep plaats, voor alle clusters samen. De concrete organisatie hangt af van de coronamaatregelen van het moment. Zet de datum alvast in je agenda, we houden je op de hoogte!

In het najaar plannen we weer een stuurgroep per cluster. Tijdens deze stuurgroep evalueren we de acties van het voorbije jaar, sturen we bij waar nodig en blikken we vooruit op de acties voor 2022.

Downloads

We verzamelden voor jullie alle verslagen en presentaties per cluster. Download ze nu op ons deelplatform.