Slideshow active slide 1 of

INTERGEMEENTELIJKE SAMENWERKING VOOR STREEKONTWIKKELING IN ZUID-OOST-VLAANDEREN

compositie-bewerkt.jpg

PUBLIEKSDAG IN RONSE

SOLVA Dienst Archeologie en de Stad Ronse nodigen u op zondag 6 mei uit voor een boeiende dag over de geschiedenis van Ronse. In de voormiddag worden in een lezing en een tentoonstelling de resultaten van het archeologisch onderzoek van de opgraving te Pont West gepresenteerd. In de namiddag kan u een rondleiding volgen op de opgraving in de Vrijheid. 

Lees verder...

METAALDETECTIEMARATHON OP EEN VERGETEN MILITAIR KAMPEMENT

Naar aanleiding van de vondst van een uitgestrekt legerkampement werd tijdens het weekend van 16 en 17 december 2017 door de dienst Archeologie van SOLVA een heus metaaldetectieweekend georganiseerd op een terrein langs de Expresweg in Ninove. Niet minder dan 27 enthousiaste metaaldetectoristen uit binnen- en buitenland zakten hiervoor af naar de Denderstreek.

Lees verder...

NIEUWTJES & HOT TOPICS
Cover event Holslag

EVENT 'IS UW GEMEENTE KLAAR VOOR DE TOEKOMST?'

Lokale besturen worden vandaag meer dan ooit geconfronteerd met maatschappelijke uitdagingen. Hoe kunnen zij de transitie versnellen en een duurzame samenleving realiseren met een verhoogde levenskwaliteit, meer werkgelegenheid, gezonde mensen en een beter milieu.

Is uw gemeente klaar voor de toekomst? Toets het op deze avond af onder begeleiding van topsprekers Jonathan Hoslag en Erik Rombaut.

Schrijf je hier in...

KGZOV - Groepsaankoop infosessies

INFOSESSIE ZOTTEGEM GROEPSAANKOOP DAK- EN SPOUWMUURISOLATIE

SOLVA lanceerde op 1 februari in samenwerking met 18 steden en gemeenten in Zuid-Oost-Vlaanderen een groepsaankoop voor dak- en spouwmuurisolatie.

Op donderdag 19 april organiseert Stad Zottegem om 19u30 hierover een infosessie in AC Sanitary, zaal Noorderlicht. Ontdek er alles over de groepsaankoop, de premies en de Vlaamse Energielening.

Meer info en inschrijven...