Slideshow active slide 1 of

INTERGEMEENTELIJKE SAMENWERKING VOOR STREEKONTWIKKELING IN ZUID-OOST-VLAANDEREN

staalname pollen

SOLVA HAALT PROJECTSUBSIDIE BINNEN VOOR ARCHEOLOGISCH SYNTHESEONDERZOEK

In 2018 schreef de Vlaamse overheid voor de eerste maal een projectsubsidie uit voor archeologisch syntheseonderzoek. De archeologische dienst van SOLVA diende een projectvoorstel in dat gehonoreerd werd. Het project 'Door de bomen het bos zien' startte op 1 maart 2019 en zal 15 maanden duren.

foto oproep experten kwaliteitskamer

REGIONALE KWALITEITSKAMER ZOEKT EXPERTEN

Hoe kunnen we ruimtelijke projecten en dossiers benaderen zonder de identiteit van een kern aan te tasten?  De hamvraag nu ruimtelijke vraagstukken en vergunningen steeds vaker rond kernversterking en inbreiding draaien. Streekontwikkelingsintercommunales Interwaas, SOLVA en Veneco zoeken naar experten om samen te werken aan ruimtelijke kwaliteit voor onze regio's.

NIEUWTJES & HOT TOPICS
tankwagen

SLA JE SLAG MET DE TANKSLAG

Inwoners van de steden en gemeenten in Zuid-Oost-Vlaanderen kunnen tegen gunstige prijzen hun oude ongebruikte stookolietank laten saneren. Interesse? U kunt tot 31 december 2019 online een offerte aanvragen, een voorstel op maat volgt onmiddellijk.

cover bouwprospectus

PUBLIEKE INFRASTRUCTUUR IN DE SPOTLIGHTS

Ons bouwteam ondersteunt lokale besturen bij de bouw van sport- en cultuurcentra, politiekantoren,  woonzorgcentra ... Bij de aanleg van parken of schoolomgevingen en herbestemming van gebouwen. Ontdek onze realisaties, toekomstige projecten en ondersteuningsmogelijkheden in onze nieuwste publicatie.