Slideshow active slide 1 of

INTERGEMEENTELIJKE SAMENWERKING VOOR STREEKONTWIKKELING IN ZUID-OOST-VLAANDEREN

Regiocongres 16052019 bevoorrading

GESLAAGD REGIOCONGRES KOERS NAAR DE TOEKOMST, 16 MEI, AALST

Maar liefst 15 sprekers brachten op het regiocongres van SOLVA | Streekoverleg en Provincie Oost-Vlaanderen succesrecepten voor leefbare kernen, werk in eigen streek en open ruimte vrijwaren. Stuk voor stuk inspirerende concepten, haalbare realisaties, stof tot nadenken.

 

Ninove 1692.jpg

NINOVE 1692: HISTORISCH EVENT BRENGT 17DE-EEUWS LEGERKAMP OPNIEUW TOT LEVEN

Tijdens de Archeologiedagen op 15 & 16 juni organiseren SOLVA en de stad Ninove een gratis historisch event op de terreinen van de opgraving van Doorn Noord.

Je kan er de opgraving bezoeken en een aantal van de vondsten zullen tentoongesteld worden. Naast de opgraving wordt een historisch tentenkamp en een ambachtenmarkt opgericht. 

NIEUWTJES & HOT TOPICS
Gebouwen en logo bizLocator

INFOSESSIE BIZLOCATOR 6 JUNI

SOLVA | Streekoverleg gelooft sterk in de meerwaarde van deze handige online tool om aanbod en vraag naar bedrijfsvastgoed te matchen. Voor vastgoed in handen van immokantoren én lokale besturen. Daarom organiseren we op 6 juni een verhelderende en hands-on infosessie over bizLocator.

woordwolk bevraging SOLVA Streekoverleg

GEEF JE MENING OVER JOUW STAD OF GEMEENTE!

Via een bevraging wil SOLVA | Streekoverleg zicht krijgen op wat inwoners en ondernemers van de 21 Zuid-Oost-Vlaamse lokale besturen goed en minder goed vinden aan hun stad of gemeente.